De #1 plaats voor paintball in Nederland

Big Game Events

Big Game Events

Zelf ben ik altijd heel graag terug te vinden op de Europese Big Games. Wat ik mooi vind aan Big Games is dat alles groots is uitgepakt met mooie locaties, leuke hulpmiddelen voor de games zoals voertuigen en objectieven. En wat het voor mij afmaakt is dat het minimaal een weekend lang is waardoor het een leuk uitje is met het team.

VeckringVeckring in Frankrijk was mijn eerste Big Game, en het is een leuke om mee te beginnen. Het veld maakt indruk door de gebouwen waarvan sommige 2 hoog, auto’s omgebouwd tot gevechtsvoertuigen en leuke simpele missies. Ook hangt er op dit evenement een hele losse sfeer, de games duren gemiddeld rond de 2 uur maar mocht het nodig zijn kun je zonder problemen later instromen of eruit gaan. Tot slot heb je in het blauwe team onder de squad Blue Tigers een Nederlandse generaal.

Scenario Big Game

Iets verder weg in oostelijke richting is Scenario Big Game in Polen net over de Duitse Grens. Dit is een hele leuke en aardig goedkope Big Game waar echte legervoertuigen rond rijden zoals een tank en je bunkers op het veld hebt staan uit de tijd van de 2e wereld oorlog in een groot bosachtig veld. Mocht je van plan zijn deel te nemen aan de Mag Fed versie van de Big Game zul je helemaal veel bunkers zien, alleen heb je daar geen voertuigen rijden. Scenario Big Game is van een Duitse organisatie die tijdens de Big Game ook nog leuke minigames organiseert in de avonden zoals bijvoorbeeld een avond game, een zombie avond game of een feedneck-fed single shot game.

Euro Big Game

De grootste Big Game in Europa is de Euro Big Game in Duitsland, dit is de game waar mensen vanuit verre landen naartoe vliegen om te spelen. Het is een groot bos veld met bunkers en loopgraven. Je kunt hier 2.000 man verwachten, met een flinke player party. Ik kan verder niet heel veel vertellen over Euro Big Game omdat ik er zelf nog niet geweest ben.

 

OMG Events

 
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vergelijkbare artikelen

Over Paintball Veckring

 Over de organisatie In Frankrijk, vlak bij de Luxemburgse grens vind je Paintball Veckring. Hier worden 2 keer per jaar algemene Big Games gehouden, maar ook

Read More