De #1 plaats voor paintball in Nederland

Euro Big Game failliet

Zoals vele in de evenementen branch heeft ook EBG het zwaar gehad. In het afgelopen jaar (2020) is de big game verzet van Mei naar Oktober. Maar ondanks dat het in Oktober wel is doorgegaan, zit er een goede kans in dat het de laatste EBG is geweest. Het is in ieder geval de laatste geweest onder het huidige bestuur. Hieronder is het bericht dat Euro Big Game zelf heeft geplaatst op facebook:

-Euro Big Game ”Het jaar 2020 is eindelijk voorbij. De Corona Pandemie heeft een tol geëist van ons allemaal. Zowel persoonlijk als professioneel, en zal dat nog een tijdje blijven doen.
Het verbod op en de beperkingen van evenementen hebben voor bijna alle bedrijven in de vrijetijdsindustrie ontberingen veroorzaakt.
De EuroBigGame is helaas geen uitzondering. Tegen deze achtergrond moeten we u met pijn in het hart meedelen dat de EuroBigGame rond de jaarwisseling gedwongen werd om het faillissement aan te vragen. De komende weken zal blijken wat er nu gaat gebeuren. We zijn gestopt met de kaartverkoop en moeten ervan uitgaan dat de EBG 2020 ons laatste evenement was.
Er wordt al gesproken over een mogelijke voortzetting van de EuroBigGames onder nieuw management en daar hebben we hoge verwachtingen van.
Wij verzoeken u zich vooralsnog te onthouden van vragen, omdat we op dit moment geen definitieve uitspraken kunnen doen over de hele situatie.
Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkeling.”
 
Voor updates over EBG kunt u hier terecht.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vergelijkbare artikelen

Over Paintball Veckring

 Over de organisatie In Frankrijk, vlak bij de Luxemburgse grens vind je Paintball Veckring. Hier worden 2 keer per jaar algemene Big Games gehouden, maar ook

Read More

Mag-Fed

Mag-Fed Mag fed is paintballen met in plaats van een capaciteit van rond de 200 ballen naar een capaciteit waarbij je aardig blij kunt zijn

Read More