De #1 plaats voor paintball in Nederland

Over Scenario Big Game

Over de organisatie

Net over de Duitse grens vind je Scenario Big Game. Zo’n twee keer per jaar kun je hier 4 a 5 dagen paintballen in een voormalige Russisch leger terrein. De organisatie van dit evenement heeft voertuigen zoals een tank en militair transport die tijdens de big game over het veld heen rijden als rijdend schild en voor de extra beleving. Ondanks dat het veld in Polen ligt, is de organisatie hoofdzakelijk Duits, en ook de game uitleg word in het Duits gedaan. De organisator Bertl die op het podium de uitleg geeft spreekt verder wel heel goed Engels, en vind het geen probleem als je er om vraagt de uitleg van de game persoonlijk nog even in het Engels te geven.

Over de games

Tijdens de Scenario Big Game worden er 2 evenementen tegelijk gehouden, je kunt namelijk voor 10 euro meer kiezen of je voor de Mag-fed ticket gaat. Het hoofd evenement waar je met zowel hopper als met Mag-Fed kunt spelen is een groot bos terrein met gebouwen, bunkers, heuvels, loopgraven en de voertuigen die rondrijden. Er worden altijd missies gespeeld en ze zijn meestal niet zo lastig om te begrijpen. Bijvoorbeeld een lichtbaken midden op het veld in de kleur van jouw team veranderen, of iets zoeken op het speelveld waarmee je daarna iets kan activeren. Ook is er dus het Mag-fed evenement, dan ga je met een bus naar een ander stuk veld wat zie vaak afwisselen, maar waar waarschijnlijk veel betonnen bonkers en gebouwen zijn ook, en hier ga je dan missies doen met alleen Mag-fed spelers.

 

 

 

 

 

Over de accomodaties

De accomodaties op deze big game zijn een stukje luxer geregeld als op andere big games. Er zijn een ruim aantal douches op verschillende plaatsen, er zijn wc’s en dixie velden, en veel stroomvoorzieningen op het camping gedeelte. (Let wel op dat je niet te dicht bij de generators je tent op zet, die zijn nogal luidruchtig) Het beste van alles is de keuze in eten, er is een restaurant met Schnitzels, Hamburgers en Pasta. Ook is er een  Aziatisch tentje waar je Noedels kunt halen, een BBQ kraam met broodjes Braadworst of Steak. In de avond is er een movie night met bijvoorbeeld een klassieke oude actiefilm (Duitstalig) Er is een band die op het podium speelt, er is een Techno Bunker, een strip show, en een loterij waarbij je meespeelt met tickets die je bij je dozen paint krijgt. Ook is er een paintball winkel van de organisatie en zijn er standjes van andere winkels te vinden.

Overige Informatie 

De grond rond het camping gedeelte is best droog en brandgevaarlijk, hierdoor is het niet toegestaan om een vuurtje te maken of om een kolen BBQ te gebruiken. Wel zou je een hogere gas BBQ of fornuis mee kunnen nemen. Deelnemen aan het evenement mag vanaf 12 jaar oud, en de ballen die je schiet moeten van het evenement zijn. Ze verkopen .68 Caliber .50 Caliber en .43 Caliber dus er is voor ieder wat wils.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vergelijkbare artikelen

Over Paintball Veckring

 Over de organisatie In Frankrijk, vlak bij de Luxemburgse grens vind je Paintball Veckring. Hier worden 2 keer per jaar algemene Big Games gehouden, maar ook

Read More

Mag-Fed

Mag-Fed Mag fed is paintballen met in plaats van een capaciteit van rond de 200 ballen naar een capaciteit waarbij je aardig blij kunt zijn

Read More