De #1 plaats voor paintball in Nederland

Scenario Big Game 2021 Update

Gisteren kwam Bertl, de organisator van Scenario Big Game met een update voor de evenementen van 2021.

Het is nog afwachten wat de Duitse regering gaat bepalen op gebied van Corona maatregelen, maar de datum voor de ticket verkoop gaat open op 1 maart. (een insider tip is om er snel bij te zijn, want tickets vliegen de deur uit) Mocht het uiteindelijk toch afgelast moeten worden, dan kun je het geld van de ticket weer terug vragen. Bertl en de SBG Crew staan garant dat ze het geld van de tickets niet aanraken tot flak voor het event wanneer zeker is dat het door gaat.

De Mag-Fed evenementen onder de naam Helldays wachten eerst nog meer zekerheid af rondom de maatregelen. Het heeft geen zin om nu een evenement te promoten of te publiceren als we niet weten hoe er tegen die tijd uit zal zien. Hetzelfde geldt voor de Woodland Classics, mochten ze niet doorgaan, dan worden ze uitgesteld.

Bertl gaat ervan uit dat vanaf maart / april weer normale evenementen mogelijk zullen zijn, tot die tijd zullen er met zo min mogelijk kosten zo veel mogelijk dingen verbeterd worden zodat 2021 weer een top jaar gaat worden. Bertl wenst iedereen een fijne tijd en een geweldige start van het jaar toe.

Wanneer er updates komen rondom de evenementen dan kunt u ze hier terug vinden.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vergelijkbare artikelen

Over Paintball Veckring

 Over de organisatie In Frankrijk, vlak bij de Luxemburgse grens vind je Paintball Veckring. Hier worden 2 keer per jaar algemene Big Games gehouden, maar ook

Read More

Mag-Fed

Mag-Fed Mag fed is paintballen met in plaats van een capaciteit van rond de 200 ballen naar een capaciteit waarbij je aardig blij kunt zijn

Read More